Tikitut Middagsupplevelse 29 sept

    

 

 

 

Tikitut Middagsupplevelse

Lördag 29 september

Laga och ät mat från världens olika hörn tillsammans med lokala boende och vårt Tikitut team. Vi avslutar middagen med Baklava och den persiska nudelglassen Faludes.

 

Bufférätter

KENYAN SAMAKI

Kenyansk fiskrätt tillagas på närodlad afrikansk Clarias ålmal från Lantfisk i Ale

PULOA

Mångkulturell risrätt på indisk vis med gröna ärtor, russin, pumpafrön och kryddad med kala namak (svart salt).

FATTOUSH

Orientalisk blandsallad med granatäpple, mynta och friterad tunnbröd

UGALAI SUKUMAWIKI

Afrikansk grönsaksrätt som påminner om spenat, på kenyansk vis

 
 

 

Efterrätter

FALUDES

Persisk nudelglass med Rosévatten

BAKLAVA

Mycket sött bakverk med ursprung i det osmanska riket

 

 

Dryck

TIKITUT ALE

Hembryggd Öl på Extra Pale Ale Malt och Cara Crystal Wheat Malt; Warrior- , Columbus-,  och Simcoe humle och Hisingsvatten.

ANNAN DRYCK

Alkoholhaltig och alkoholfri Vin, Lingon och Granatäpple dryck, Vatten

 

 

I priset ingår:

Matlagning, middag, mingel samt ett glas vin, hembryggd öl eller alkoholfri dryck, receptblad samt glada samtal och trevlig kväll.

Tid:

Plats:

Antal platser:

Kl 17:00 – 21:00

Tellusgatan 40

Pris

17

400 sek