Göra

Tikitut har enskilda aktiviteter och du kan skräddarsy din upplevelse efter dina behov. I östra Göteborg finns naturen, second hand-marknad, fiske, ett 50-tals museum och möjlighet till att lära sig nya språk samt laga mat från olika delar av världen. Området ligger nära Göteborgs innerstad och genom lokaltrafiken kan du enkelt ta dig in till stan på ca 25 minuter.

Upptäck en mångkulturell potatis:

Gå på potatisprovning, laga och ät potatisrätter från jordens alla hörn. (Minst 4 personer)

Guidad stads- naturvandring:

Vandring med fokus på Sverige, Östra Göteborg och naturen. Lokala guider visar stadsdelen och platser med utsikt över hela Göteborg. Guiden berättar om Sverige och Göteborg utifrån stadsdelens historia och med personlig touch. Till exempel:

Naturen i stadsmiljö Östra Göteborg

Sjön Bergsjön – berättelser och skrönor

Stadsvandringar på andra språk.

Klicka på länken för att komma till sommarens schema för stadsvandringar

Temapaket för grupper

Privatpersoner, företag, skolor, offentlig organisation: Tikitut skräddarsyr ditt paket efter dina behov!

Ska tjejgänget iväg på en feel-good helg och letar efter en annorlunda upplevelse med natur, mat i kombination med besök till de centrala delarna av stan? Eller letar ditt företag efter konferensmöjligheter med övernattning? Låt oss veta så skräddarsyr vi ett arrangemang till er. Priserna för olika aktiviteter varierar och är preliminära. För prisinformation, vänligen kontakta oss.

All kontaktinformation finner du under ”kontakt”.

Workshop Välkommen till Sverige!:

Tillsammans med oss från Tikitut upplever ni Sverige idag. Du guidas genom området där någon från området visar stadsdelen och platser med utsikt över hela Göteborg. Guiden berättar om Sverige och Göteborg utifrån stadsdelens historia och med personlig touch. Under turen njuter vi av en traditionell svensk fika och samtalar om Sverige idag.  Om du önskar lagar vi mat i naturen och avslutar sedan med att binda en blomsterkrans. Alternativt så lagar vi mat i Tikituts egen lägenhet och du får möjlighet att samtala med dem som bor i Östra Göteborg.

Bokning:

Vill du boka, lämna intresseanmälan för andra aktiviteter i samband med att du bokar en aktivitet eller har du andra frågor om oss eller vår verksamhet? Skriv till oss, info(a)tikitut.se och vi återkommer till dig.